Tuesday, 2024-05-07, 4:54 PM

Welcome Qonaq | RSS
Cello_Q@q@m
Main PageRegisterLog in
Site menu

News topics
Dini [8]
Sevgi [14]
Xeberler [0]
Maraqli [2]
Oyunlar [3]
QAQAM [0]
Letifeler [2]
Video [1]
Shekiller [14]
9B SINFI [0]
Pogramlar [2]

Our survey
BU SEZON KIM SAMPIYON OLACAQ???
Total of answers: 2539

Main » 2007 » May » 23 » ..:..Sevginin gucu(Ismet qardasim ucun)..:..
..:..Sevginin gucu(Ismet qardasim ucun)..:..
2:35 AM

Onunla bax ele bu saytda tanış olmuşduq. Ilk günleri email yazırdıq bir-birimize daha sonar MSN-e keçdik. Her gün danışırdıq. Günler keçdikce dahada bir-birimize öyreşirdik. O qeder semimi idik ki, bir-birimize istediyimiz sualları verirdik ve semimide cavablar verirdik.Günlerimiz bax bele super keçirdi.Sanki internete bir-birimiz üçün girirdik.O her gününü mene serf edirdi, mende evde olmadığım anlarda harda internet klub tapsaydım girib baxırdım o MSN-dedirmi deye.Bax belece çox bağlanmışdıq bir-birimize.İnternet olmuşdu bizi bir-birimize bağlayan tek vasite.
Günler keçdikce daha çox bağlanırdıq bir-birimize, o qeder danışırdiq ki, artıq bir-birimizin sevdiyi ve sevmediyi rengi, heyvanı, musiqini, geyimi ve her şeyi bilirdik.
Artıq ele bir seviyyeye gelmişdik ki, hisslerimizi bildirmek üçün internet bize kifayet etmirdi. Sevirdik bir-birimizi delicesine. Sevirdik bir-birimizi görmeden.Onsuz keçen her saniyem darıxdırıcı idi mene her vaxtımda internete girib onunla danışmaq arzusu ile alışıb-yanırdım.
Her defe ona görüşmek teklif etsemde o razı olmurdu, çekinirdi sanki onu engelleyyen bir şey vardı.Sanki o buna hazır deyildi.Şeklini bele mene göndermirdi.Bu hallar ümidlerimi qırırdı amma bütün bunlara baxmayaq sevirdim onu deli kimi.
4 ay keçırdı tanışlığımızdan, amma biz sanki 40 ildir tanıyırıq bir-birimizi.Onu 1 anlıq görmek, üzündeki tebessümü, gözlerindeki sevgini görmek üçün alışıb yanırdım.Hergün onu nece sevdiyimi artıq görüşmeyimizin vaxtı geldiyini ona defelerle deyirdim.Her defesinde bir behane eden o, artıq özüde başa düşürdü ki, biz görüşmeliyik.
Bir vaxt müeyyen etdik ve görüşdük.Onu ilk gördüyümde inanmamışdım bu qızın o olacağına.Çox gözel qız idi.Sarışın, mavi gözleri ve uzun düz saçları var idi.Bİlmirem belkede sevgiden idi amma o indiye qeder gördüyüm en gözel qız idi.Ağlımada gelmirdi ki, internetde bele gözel qızlar oturur.
Bir kafede oturduq uzun-uzun söhbet eledik.O, çox utanırdı, sanki ilk defedir meni tanıyır, heyacandan indiye qeder danışdıqlarımızı bele unutmuşdu.O günü çox gözel keçirdik ve ele o gündende menim üçün doğan güneş etrafa işiq saçırdı.Onunla her gün saatlarla telefonla danışırdıq, hergün görüşürdük, bir birimize olan sevgimizi saatlarla uşaq kimi bir birimize danışırdıq.Qanadı olmayan iki melekdik.Dünyanın en xoşbext insanı idim.Sanki sevgi sözü menim üçün işledilirdi.6 ay sevgi denizinde durmadan üzdüm, sevdim sevildim, yaşadım yaşatdım, onunla keçen her anın bir dünya olduğunu anladım.
Amma ki, o gün geldi, dünyamı qaraldan gün.ve bir gün anladım ki, internetde tanış olub SEVDİYİM, İLK SEVGİMİ VERDİYİM, İLK SEVGİNİN NE OLDUĞUNU MENE ÖYREDEN o qızla, görüşdüyüm DÜNYAMI PAYLAŞDIĞIM, QANADSIZ MELEK OLDUĞUM qız aryı-ayrı insanlar imiş.Bunu öyrendiyim gün ölümün ne olduğunu anladım, bir ürekde iki sevginin olmayacağını anladım.
Bunu öyrendiyimde görüşdüyüm qıza kobud sözler deyerek yanımdan qovdum ve ona birde meni axtarmamasını dedim.Üstünden 3 gün keçdi ve internetde danışdığım qız mene bir email yazdı:
Bilirem mene nifret edirsen, amma herşeyi bilenden sonar inaniram kı, meni başa düşeceksen.Men 1-ci qrup elilem, senin anlayacağın dilde şikestem.Evden bayıra çıxmayım ve evde sıxılmayım deye internete girirem ve acınacaqlı halımı unutmağa çalışıram.Seninle tanış olduğum ilk anda sene bunu demedim, fikirleşmemişdim ki, bir-birimizi severik.Amma olan oldu, her keçen gün daha da qorxurdum bunu sene söylemeye, ya bunu eşidib meni atsan, ya menimle elaqeni kessen neyniyerdim men.Ona göre sen her defe görüşmek teklif edende men her defe behane edirdim.Çox qorxurdum seni itireceyim günün geleceyinden.Bilirdim ki, birgün görüşmeliyik ve hemin günde meni bu halımla qebul etmeyeceyini.Her şeyi xalam qızına danışdım.Senin haqqında bütün bildiklerimi.İsteyridim onu sevesen onunla bir yerde olasan, çünki bir defelik itirmekdense en azından xalam qızı ile olsan senin haqqında hergün xeberim olacaqdı.Xalam qızıda seni menim qeder çox sevir, inanki seninle olmaq üçün herşeye razıdır. Daha şiket qız olmağım meni üzmür, çünki içimde ki sevgi mene qanad verib, digerlerinden ferqli olaraq men kim üçün ve ne üçün heyatda qalmağı anladım. Senden son isteyim xalam qızımı sevgi şikesti eleme.
Ona son olaraq bu cavabı yazdım: “ Bir ürekde iki sevgi olmur” ve bir daha da elaqe saxlamadıq.
Ele o günden beri internetde tanış olduğum heç bir qızla görüşmürem

Muellif huquqlari mix.az aiddir

Category: Sevgi | Views: 2061 | Added by: yekler | Rating: 1.0/1 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Login form

News calendar
«  May 2007  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Search

Site friends

Statistics


Copyright MyCorp © 2024